Hulpdiensten zoeken naar vermiste schaatser bij Hoornsemeer in Groningen

Geplaatst op 15 februari 2021, om 20:10 uur

Groningen – Maandagavond omstreeks 19.40 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een persoon te water in het Hoornsemeer. 

Meerdere hulpdiensten, waaronder de brandweer, werden opgeroepen. De hulpdiensten staan opgesteld aan de D.H.A.C. Hammarskjoldstraat. Duikers van de brandweer zijn het ijs opgegaan en maken een zoekslag.

Meerdere omstanders zagen iemand schaatsen, maar zagen deze schaatser niet terugkeren. Hierop werden de hulpdiensten gealarmeerd. De politie zoekt vanaf de kant met zoeklichten. Ook zijn er twee ambulances ter plaatse gekomen en staat het Mobiel Medisch Team standby.

De politie laat weten dat er tot nu toe niemand als vermist is opgegeven. Mist u iemand of bent u de persoon die op het ijs is gezien? Bel dan 0900 8844! De zoekactie werd rond 21.15 uur gestaakt. Er is geen persoon aangetroffen op het ijs. Rond 21.55 uur heeft de schaatser zich gemeld bij de politie.

Reacties

reacties