Forse schade bij verkeersongeval met vrachtwagen op N357 bij Ferwert

Geplaatst op 22 februari 2021, om 16:30 uur

Ferwert – Maandagmiddag werden de hulpdiensten ingezet bij een verkeersongeval aan de N357 – Ljouwerterdyk ter hoogte van Ferwert.

Zowel politie-eenheden als een ambulance spoedde zich omstreeks 15:50 uur naar het incident. Ter plaatse bleek dat een bestuurder van een personenauto en een vrachtwagen met elkaar in botsing waren gekomen. De ambulancehulpverleners hebben de betrokken bestuurders gecontroleerd op eventuele verwondingen. De automobilist uit de personenauto werd door de ambulance overgebracht naar een opvang locatie.

De rijbaan werd ten tijde van het ongeval afgesloten, het overige verkeer werd door de agenten om het ongeval heengeleid. Door het ongeval raakte de personenauto dusdanig beschadigd dat een bergingsbedrijf moest worden ingeschakeld om het voertuig af te slepen. De trailer van de vrachtwagen kreeg een klapband door het ongeval en moest ter plaatse gerepareerd worden. De politie maakte en mutatie op van het incident, hoe het ongeval kon ontstaan is niet bekend gemaakt.

Reacties

reacties