Fietser gewond na botsing met bestuurder elektrische step in Groningen

Geplaatst op 5 februari 2021, om 19:59 uur

Groningen – Vrijdagavond omstreeks 19:20 uur vond er een verkeersongeval plaats op de Friesestraatweg in Groningen.

Bij het verkeersongeval bleken een fietser en een bestuurder van een elektrische step met elkaar in botsing te zijn gekomen. De fietser kwam daarbij ten val en raakte gewond. Politie-eenheden en een ambulance kwamen met spoed ter plaatse om de fietser te voorzien van eerstehulpverlening. Voor nader onderzoek werd het slachtoffer per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Het slachtoffer bleek een fietser te zijn die met waarschuwingen op de fiets attendeerde op zijn slecht zicht. Het is niet bekend gemaakt hoe de aanrijding kon ontstaan. De politie bracht het ongeval in kaart.

Reacties

reacties