Evenementenhulporganisatie DMH heeft steun nodig 

Geplaatst op 17 februari 2021, om 08:00 uur

Noord-Nederland – Stichting dienst medische hulpverlening Nederland is een donatie-actie gestart, de reserves raken op en de stichting dreigt te moeten stoppen. 

Net als vele organisaties in de evenementenbranche heeft Stichting DMH Nederland geen inkomsten vanwege het uitblijven van evenementen in het noorden van Nederland. Normaliter verzorgt DMH de medische hulpverlening op sportevenementen, concerten en festivals met EHBO’ers, verpleegkundigen en artsen. DMH is gevestigd in Leeuwarden en actief in Groningen, Friesland en Drenthe.

DMH valt buiten de overheidsregelingen voor steun en zijn de reserves na een jaar geen evenementen bijna leeg. Daarom is DMH een donatie-actie gestart. Frank van der Zee, voorzitter van DMH: “De vaste kosten zijn plusminus €600 per maand, we hebben namelijk vaste kosten aan opslag voor onze materialen en de kosten van de auto, verzekeringen en afschrijving van de medische materialen en middelen.”

DMH is klaar voor de start van (nieuwe) evenementen: “We houden onze materialen en middelen wel klaar om de hulpverlening rond een evenement te kunnen verzorgen, zodra we weer kunnen staan we al in de startblokken! Onze vrijwilligers willen graag weer!” Kunt u privé of namens uw onderneming een donatie doen? Steun DMH

 

Reacties

reacties