Busje zwaar beschadigd na ongeval in Beetsterzwaag

Geplaatst op 2 februari 2021, om 12:43 uur

Beetsterzwaag – Aan de Gerdyksterwei heeft dinsdagochtend een eenzijdig ongeval plaatsgevonden met een busje.

De bestuurder van het busje raakte door een nog onbekende reden van de weg, schamde vervolgens meerdere bomen en kwam vervolgens frontaal tegen een boom tot stilstand. Rond tien voor twaalf werden de hulpdiensten opgeroepen voor het ongeval. Zowel politie als ambulance kwamen ter plaatse om eerste hulp te verlenen.

De bestuurder is ter plaatse gecontroleerd door het ambulancepersoneel en vervolgens met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Een tweede inzittende raakte ook gewond, maar vervoer naar het ziekenhuis bleek niet noodzakelijk. De zwaar beschadigde bus is door berger Tolman geborgen.

Reacties

reacties