Boom breekt doormidden bij verkeersongeval op N367 bij Oude Pekela

Geplaatst op 18 februari 2021, om 21:50 uur

Oude Pekela – Donderdagavond omstreeks kwart over negen werd er melding gemaakt van een verkeersongeval op de N367 ter hoogte van Oude Pekela.

Het ongeval ontstond op de rijbaan van Oude Pekela naar Nieuwe Pekela. Ter plaatse aangekomen bleek dat een bestuurder van een personenauto van de weg was geraakt. De automobilist was in de berm geraakt en vervolgens tegen een boom aan gebotst. De boom werd door de aanrijding door midden gebroken. Het motorblok vloog door de klap uit de auto.

Naast politie-eenheden kwam ook een ambulance met spoed ter plaatse. De bestuurder werd door ambulancepersoneel gecontroleerd op zijn verwondingen, de ambulance heeft het slachtoffer overgebracht naar het ziekenhuis. Een bergingsbedrijf werd ingeschakeld om het voertuig af te slepen. De politie maakte een mutatie op van het verkeersongeval.

Reacties

reacties