A32 bij Havelte spekglad; auto’s botsen tegen vangrail en boom

Geplaatst op 1 februari 2021, om 11:00 uur

Havelte – Op de A32 bij Havelte heeft vanmorgen een ongeval plaatsgevonden waarbij twee voertuigen beschadigd zijn geraakt. Hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse, maar niemand bleek gewond te zijn geraakt.

De Polo zou een voertuig gaan inhalen op de A32. Tijdens de inhaalactie verloor de bestuurder grip, waarna het voertuig begon te glijden. De automobilist eindigde met zijn voertuig tegen de vangrail. De Peugeot reed ook over de A32, maar ook dit voertuig begon te glijden door het gladde wegdek. De automobilist maakte een halve draai en kwam tegen een boom tot stilstand.

De bestuurder verklaarde dat het ongeval werd veroorzaakt door het gladde wegdek. De twee voertuigen zouden elkaar niet geraakt hebben. Door het ambulancepersoneel zijn de betrokkenen nagekeken op verwondingen, maar niemand hoefde mee naar het ziekenhuis. Een bergingsbedrijf heeft beide voertuigen afgesleept.

Reacties

reacties