Auto en fietser botsen op Terschelling; slachtoffer zwaargewond met reddingsboot vervoerd

Geplaatst op 28 februari 2021, om 20:03 uur

West-Terschelling – Zondagavond werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval aan de Burgemeester van Heusdenweg op Terschelling.

De politie en twee ambulances kwamen met spoed ter plaatse. Op deze weg bleken een auto en een fietser met elkaar in botsing te zijn gekomen. Hoe dit heeft gebeuren is nog niet bekend. De fietser is bij de aanrijding zwaargewond geraakt.

Vanwege de mist kon de traumahelikopter niet ter plaatse komen. Het slachtoffer is ter plaatse gestabiliseerd en met spoed per reddingsboot naar Harlingen gevaren. Hier stond een ambulance en het traumateam klaar om het slachtoffer met spoed naar het ziekenhuis te brengen.

De politie onderzoekt het ongeval om zo de toedracht te achterhalen. Het ongeval vond plaats in de mist. De weg werd tijdens het incident afgesloten.

 

Reacties

reacties