Weer tientallen zakken met hennepafval aangetroffen

Geplaatst op 20 januari 2021, om 21:00 uur

Nieuw-Dordrecht – De politie is een onderzoek gestart na het aantreffen van een grote hoeveelheid zakken met hennepafval aan de Bladderswijk Oostzijde in Nieuw-Dordrecht.

Ruim veertig zakken werden hier achter de bossen aangetroffen. Vermoedelijk is dit afval daar afgelopen weekend (zaterdag 16 januari 2021 of zondag 17 januari 2021) gedumpt. De politie komt graag in contact met mensen die op genoemde locatie een voertuig hebben zien staan op of hebben zien rijden over de Bladderswijk Oostzijde. Opvallend is dat men alleen van de Cornelis Houtmanstraat, buiten beeld van camera’s, op deze zijde van de Bladderswijk Oostzijde kant komen.

Gezien de hoeveelheid aangetroffen afval is het aannemelijk dat het om een groot voertuig gaat of voertuig met aanhanger. Of de dumping in Schoonebeek eerder deze week en die in Nieuw-Dordrecht met elkaar verband houden is nog in onderzoek. Hier werden meer dan 100 zakken aangetroffen.

Reacties

reacties