Vrouw gewond bij kop-staartbotsing in Hoogezand

Geplaatst op 21 januari 2021, om 17:08 uur

Hoogezand – Donderdagmiddag omstreeks 15.45 uur werden de hulpdiensteng gealarmeerd voor een ongeval op de Hoofdstraat. Omdat er mogelijk sprake zou zijn van een beknelling, werd ook de brandweer meegestuurd.

Toen de hulpdiensten ter plaatse kwamen, bleek er geen sprake te zijn van een beknelling. Op de Hoofdstraat bleek een kop-staartbotsing te zijn gebeurd, waarbij een vrouw gewond is geraakt. De vrouw werd van achteren aangereden door een andere automobilist en kwam vervolgens op de vluchtheuvel van het zebrapad tot stilstand.

De vrouw is door medewerkers van de ambulance uit de auto geholpen en vervolgens met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De politie doet onderzoek naar de oorzaak, de twee auto’s zijn door een bergingsbedrijf afgevoerd.

Reacties

reacties