Veel rookontwikkeling bij brand in woning

Geplaatst op 7 januari 2021, om 19:04 uur

Eesveen – Aan de van Karnebeeklaan in Eesveen heeft een brand veel schade aangericht. De brand ontstond rond half zes vanmiddag.

Bij aankomst van de brandweer stond de woning al vol met rook. De brandweer uit Friesland, Drenthe en Overijssel zijn ter plaatse gekomen om de brand te bestrijden. Door snel handelen is voorkomen dat de brand uitslaand werd, wel raakte de woning zwaar beschadigd door rook en water. De brand zou ontstaan zijn in of bij een bed. Deze is zwaar beschadigd door de brandweer naar buiten gebracht. De brandweer heeft de woning geventileerd en de bewoners zullen worden opgevangen door stichting Salvage.

Hoe de brand kon ontstaan is niet bekend. De bewoners konden de woning tijdig verlaten en zijn niet gewond geraakt.

Reacties

reacties