Politiebureau Dokkum beschoten met projectiel: “zorgde voor fikse rookontwikkeling”

Geplaatst op 1 januari 2021, om 17:20 uur

Dokkum – Nieuwjaarsochtend rond 01:00 uur is er een projectiel op het politiebureau van Dokkum afgeschoten. Door het voorwerp werd een raam vernield en ontstond er in het bureau forse rookontwikkeling. Door snel handelen van agenten die op het bureau aanwezig waren, werd erger voorkomen.

De politie is direct een onderzoek gestart en roept op getuigen zich te melden. Er is eveneens aangifte gedaan van brandstichting en vernieling. Over eventuele verdachte(n) is nog niets bekend.

Wanneer u meer informatie hebt omtrent deze situatie vraagt de politie om contact op te nemen met 0900-8844, of een privébericht te sturen via de social media. Wilt u liever anoniem iets doorgeven, kan dat via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Reacties

reacties