Politie deelt 70 bekeuringen uit bij automeeting in Groningen

Geplaatst op 10 januari 2021, om 09:18 uur

Groningen – Op een parkeerterrein nabij de Sontweg in Groningen zijn zaterdagavond en begin van de nacht 70 personen bekeurd. Zij waren aanwezig bij een carmeeting die niet was toegestaan.

Een aantal personen liet bij aankomst van de politie hun voertuig achter. Zij ontkwamen door over hekken te klimmen en weg te rennen van het terrein. De auto’s bleven daarbij achter. Van de achtergebleven auto’s zijn de kentekens genoteerd.

Vanwege corona is het niet toegestaan om met meerdere mensen samen te komen. Daarnaast is een samenkomst met auto’s zoals deze in Groningen niet toegestaan. De politie handhaaft en treedt op bij overtredingen. De zorgelijke situatie rondom het coronavirus vraagt daarom.

Reacties

reacties