Opnieuw autobrand in Hoogeveen; eigenaar voorkomt erger

Geplaatst op 4 januari 2021, om 15:32 uur

Hoogeveen – In de nacht van zondag op maandag kon de eigenaar van een personenauto aan de Zuiderweg in Hoogeveen voorkomen dat zijn voertuig uitbrandde.

De man kon tijdig het vuur doven en voorkwam dat zijn voertuig nog grotere schade opliep. Volgens politiewoordvoerder Ernest Zinsmeyer wordt ook deze brand meegenomen in het lopende onderzoek naar de autobranden van vorige week in Hoogeveen.

Vorige week vlogen in de omgeving van Hoogeveen meerdere voertuigen en het gebouw van de ijsvereniging in Hollandscheveld in de brand. Bij sommige van deze branden is een vermoeden van brandstichting.

Mocht u iets gezien hebben van bovenstaand incident of andere informatie omtrent de branden, neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of via sociale media.

Reacties

reacties