Motorscooterrijder in botsing met fietsster in Groningen

Geplaatst op 22 januari 2021, om 11:46 uur

Groningen – Een motorscooterrijder en een fietsster zijn vrijdagochtend gewond geraakt na een botsing, ter hoogte van de kruising P.C. Hooftlaan en de Vondellaan in Groningen. Door een onbekende oorzaak kwamen ze met elkaar in botsing.

Het ongeval gebeurde omstreeks 10:51 uur. Er werden twee ambulances ingezet om de fietsster en de motorscooterrijder te behandelen aan de verwondingen. De fietsster is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De motorscooterrijder raakte licht gewond, vervoer naar het ziekenhuis bleek niet nodig.

De politie heeft het ongeval afgehandeld. De fiets en de motorscooter raakten beschadigd door de botsing. De motorscooter is geborgen door een bergingsbedrijf.

Reacties

reacties