Keukenbrand doet hulpdiensten met spoed uitrukken in Burgum

Geplaatst op 30 januari 2021, om 13:30 uur

Burgum – Zaterdagmiddag omstreeks 13:10 uur werden de hulpdiensten ingezet bij een woningbrand aan de Iikmounewei in Burgum.

Zowel een ambulance, politie-eenheden als de brandweer kwamen met spoed ter plaatse. Eenmaal aangekomen bleke het te gaan om een forse rookontwikkeling afkomstig uit een keuken in de woning. De brandweer ging de woning vervolgens binnen om de brand te doen smoren. Nadat de brand, die begon op het gasstel, was uitgemaakt werd de ruimte geventileerd.

De bewoonster van de woning werd door het ingezette ambulancepersoneel onderzocht, vervoer naar het ziekenhuis bleek niet noodzakelijk. Door de rookontwikkeling ontstond aanzienlijke schade in de woning. Stichting Salvage werd ingeschakeld om de brand een rookschade op te nemen.

Reacties

reacties