Kat overleden door ernstige mishandeling door persoon in Hoogeveen

Geplaatst op 27 januari 2021, om 16:19 uur

Hoogeveen – Naar aanleiding van een ernstige mishandeling van een kat aan de Oldebandringstraat in Hoogeveen is door de politie een getuigenoproep geplaats. Het dier overleed hierbij aan zijn verwondingen.

Het geweldsincident zou tussen zondag 24 januari, 18:00 uur en maandag 25 januari, 14:35 uur hebben plaatsgevonden. Het dier liep dermate ernstige verwondingen op, dat deze ter plaatse overleed. Door de politie en Forensische Opsporing is maandagmiddag onderzoek verricht op het plaats delict. Ook zijn de agenten op zoek naar getuigen van het feit.

De eigenaar is van het dier is inmiddels op de hoogte gebracht en heeft aangifte gedaan van dierenmishandeling. Heeft u iets gezien of weet u wie hierbij betrokken is geweest? U kunt dan bellen met 0900-8844 of met Meld Misdaad Anoniem 0800-700.

Reacties

reacties