Ernstig ongeval in Munnekezijl; auto botst op boom

Geplaatst op 14 januari 2021, om 07:27 uur

Lauwerzijl – Donderdagochtend omstreeks 06.25 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval op de Stadsweg (N388) in Lauwerzijl.

Ter plaatse bleek er een eenzijdig ongeval te zijn gebeurt, waarbij een auto tegen een boom is gebotst. Meerdere hulpdiensten, waaronder de brandweer en het Mobiel Medisch Team, kwamen ter plaatse.

Het ongeval is ontstaan nadat het in een flauwe bocht misging. De oorzaak hiervan is vermoedelijk gladheid. De hulpdiensten hebben zich ontfermd over de inzittenden. Bij het ongeval waren meerdere personen betrokken. Een persoon is uiteindelijk gewond overgebracht naar het ziekenhuis.

De weg werd tijdens het incident afgesloten voor het overige verkeer. De politie (VOA) heeft ter plaatse onderzoek gedaan om de exacte toedracht van het ongeval te achterhalen. Een berger heeft de auto afgesleept.

 

Reacties

reacties