Dronken automobilist raakt boom en vliegt over de kop in Jubbega

Geplaatst op 28 januari 2021, om 20:54 uur

Jubbega – Donderdagavond omstreeks 19.10 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval op de Oude Singel. Toen de hulpdiensten ter plaatse kwamen, bleek er een automobilist met zijn voertuig over de kop te zijn geslagen.

Zowel een ambulance als de politie kwamen met spoed ter plaatse. De automobilist wist zelf zijn voertuig te verlaten. De automobilist is opgevangen door ambulancepersoneel en vervolgens met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis in Heerenveen. De politie liet later weten dat de man onder invloed van alcohol was.

Voordat de automobilist over de kop sloeg, heeft hij nog een aantal bomen geraakt. De politie heeft het ongeval op papier gezet en onderzoek gedaan naar de toedracht. Een berger is ter plaatse gekomen om het voertuig op te halen.

Reacties

reacties