Brandweer bevrijdt bewoners bij brand in appartementencomplex in Musselkanaal

Geplaatst op 14 januari 2021, om 12:45 uur

Musselkanaal – De hulpdiensten werden donderdag aan het begin van de middag opgeroepen voor een brand in een appartementencomplex aan de Havenplein in Musselkanaal. In een meterkast zou er brand zijn ontstaan.

Vanwege de rookontwikkeling in het complex werden meerdere veelal oudere bewoners via een hoogwerker uit woning gehaald.

Meerdere ambulances kwamen ter plaatse om bewoners te controleren op verwondingen. Twee bewoners raakten gewond bij de brand en zijn overgebracht naar het ziekenhuis. Er kwam korte tijd veel rook bij de brand. Om de coördinatie tussen de verschillende hulpdiensten goed te kunnen coördineren werd er opgeschaald naar GRIP1. De dierenambulance werd ingezet om twee katten te verzorgen.

Reacties

reacties