Brand verwoest McDonald’s in Stadskanaal

Geplaatst op 5 januari 2021, om 07:00 uur

Stadskanaal – In de nacht van maandag op dinsdag omstreeks 04.40 uur werd de brandweer gealarmeerd voor een brand in de McDonald’s aan de Hoogveen in Stadskanaal.

Omdat het om een uitslaande brand ging, werd er vrijwel direct opgeschaald naar ‘grote brand’. Bij aankomst van de eerste brandweerlieden, stond het gehele gebouw al in brand. Ondanks de snelle inzet van diverse bluslieden uit de omgeving, brandde het gebouw volledig uit. Over de oorzaak van de brand is nog niks bekend.

Bij de brand kwam veel rook vrij. De brandweer adviseerde dat als u last had van de rook, om ramen- en deuren te sluiten en de ventilatie uit te schakelen. Om de voertuigen te voorzien van genoeg bluswater, werd er een groot watertransport ingezet. De brandweer had de brand redelijk snel onder controle. Ondanks dat, is de schade enorm.

Reacties

reacties