Bietenwagen kantelt bij Schildwolde; N387 bezaaid met bieten

Geplaatst op 3 januari 2021, om 17:53 uur

Schildwolde – Op de N387 bij Schildwolde is een vrachtwagen gekanteld en heeft z’n lading verloren. De vrachtwagen ligt in de volle breedte over de weg en het wegdek ligt bezaaid met bieten.

Meerdere hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse. De chauffeur en zijn bijrijder zijn gecontroleerd door het ambulancepersoneel. Beiden kwamen er vanaf met lichte verwondingen. Hoe het ongeval exact heeft kunnen gebeuren is niet bekend.

De weg is volledig afgesloten. Hoe lang de weg dicht blijft, is nog niet bekend. Wel zal dit nog geruime tijd gaan duren, omdat de weg bezaaid ligt met bieten. Vermoedelijk begon de wagen te slingeren en raakte de chauffeur de macht over het stuur kwijt. De politie zal hier onderzoek naar doen.

Reacties

reacties