Bestuurder raakt gewond na botsing tegen boom in Emmen

Geplaatst op 2 januari 2021, om 14:00 uur

Emmen – Zaterdagmiddag omstreeks 13:15 uur werden de hulpdiensten ingezet voor een eenzijdig verkeersongeval op de Boslaan in Emmen.

Ter plaatse bleek een automobilist met zijn voertuig tegen een boom gebotst te zijn. Ambulancehulpverleners kwamen ter plaatse om de bestuurder te voorzien van eerstehulpverlening. Het slachtoffer is per ambulance met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

De personenauto raakte door het ongeval fors beschadigd. Een bergingsbedrijf werd ingeschakeld om het voertuig af te slepen. Het is niet bekend hoe de bestuurder van de weg tegen de boom is geraakt. De politie maakte een rapport op van het incident. De Boslaan werd ten tijde van de hulpverlening afgesloten voor het overige verkeer.

Reacties

reacties