Bestuurder blust autobrand met fles drinken en belandt in sloot

Geplaatst op 10 januari 2021, om 22:53 uur

Oudega – Zondagavond is in een personenauto tijdens het rijden in brand gevlogen en in de sloot belandt op de Gariperwei bij Oudega.

De bestuurder, die vlammen onder de motorkap vandaan zag komen, heeft de auto direct aan de kant van de weg geparkeerd en heeft met een fles drinken een poging gedaan het vuur te blussen. Toen de brand uit was met extra hulp van een poederblusser van een voorbijganger, probeerde de man de auto weer te starten waarna deze vooruit schoot omdat de auto nog in de versnelling stond en zo in de sloot belandde. De bestuurder raakte tijdens het blussen gewond aan zijn hand. De brandweer van Burgum heeft de auto uit de sloot getrokken en een berger zal de auto komen ophalen.

Reacties

reacties