Auto raakt te water in Erica

Geplaatst op 3 januari 2021, om 07:00 uur

Erica – Aan de Verlengde Vaart Noordzijde in Erica is in de nacht van zaterdag op zondag een auto te water geraakt. 

Rond 00:50 uur werden de hulpdiensten massaal gealarmeerd voor het incident. Een drietal ambulances kwam ter plaatse. Aan de Verlengde Vaart heeft een voertuig de bocht gemist en is rechtdoor geschoten.

Ter plaatse gekomen duikers hebben de auto aan een kraan van de brandweer bevestigd en vervolgens uit het water getakeld. De brandweer haalde de enige inzittende, een 41-jarige man uit de gemeente Emmen, uit de auto.

Twee ambulances zijn in ieder geval met spoed vertrokken vanaf het incident. De man overleed even later aan zijn verwondingen. De politie onderzoekt de exacte toedracht. De auto is door een bergingsbedrijf geborgen.

Update: Automobilist (41) overleden na te water raken met personenauto in Erica

Reacties

reacties